Izaberite turističku destinaciju i saznajte više o njoj

O nama

ViaBalkans.com je portal o turizmu i putovanjima.
Predstavićemo vam zanimljive turističke destinacije, objekte i lokalitete… kulturu, tradiciju, običaje… razvrstane po različitim kategorijama i podkategorijama.
Cilj nam je da blagovremeno, na jednom mestu, predstavimo celokupnu turističku ponudu i turističke potencijale Balkanskog poluostrva.

Dobrodošli

Na portalu je predstavljena ponuda ukupno 11 zemalja (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Grčka, Turska, Rumunija, Slovenija, Bugarska, Makedonija, Albanija i Bosna i Hercegovina) koje se u geografskom ili geopolitičkom kontekstu nlaze na Balkanskom poluostrvu uključujući i one koje se vrlo malim procentom svoje ukupne teritorije nalaze na „brdovitom“ poluostrvu, Tursku ili Rumuniju npr. Tako će na portalu koji nosi ime „Via Balkans“ biti predstavljene i neke maloazijske i srednjeevropske destinacije poput Ankare, Temišvara, Zagreba ili Rodosa.

Koncept „ViaBalkans“ predstavlja potpuno novu dimenziju shvatanja prostora i turizma spajajući na istom mestu i pod jednakim uslovima sve turističke kategorije i destinacije uključujući one čuvene i elitne jednako kao one potencijalne i nerazvijene.

Želimo vam ugodno putovanje i krstareanje našim portalom!

ViaBalkans tim

Karta Balkana

Оставите одговор