Izaberite turističku destinaciju i saznajte više o njoj

Zrće party beach

Plaža Zrće nalazi se oko tri kilometra južno od gradića Novalja na ostrvu Pag. Nekada sasvim obična, ne baš velika plaža pretvorena je u mestu sa najviše energije na celom Jadranu. Mnogi je upoređuju sa španskom Ibicom mada, po svemu sudeći, ovde je još bolje i luđe. Nešto kao Mikonos.

Na plaži se nalazi nekoliko klubova od kojih naročito treba napomenuti Papayu i Aquarius u kojima žurke traju do ranih jutarnjih časova pa i duže. Na sceni se smenjuju velika DJ imena, go go igračice svojom igrom dodatno uspaljuju ionako uzavrelu atmosferu.


Plaža zrće danju

Mladi ljudi iz celog sveta dolaze ovamo radi dobre zabave koja je zagarantovana. Često ovde gostuju najveća DJ imena, organizuju se temetske večeri, pena pary-ji i sl. Golotinje pa čak i seksa na javnom mestu ima prilično ali se toleriše i od strane turista i od strane vlasti. Paška šuma koja se nalazi u zaleđu plaže je hrvatska „Sodoma i Gomora“, mesto za orgijanja i voajere čije snimke možete potražiti i na You Tube-u.

Ipak, nemojte da vas prethodna rečenica odbije od razmišljanja da odete na Zrće. Ovo je mesto na kojem je zagarantovan dobar provod ali samo ako pripadate mlađoj urbanoj generaciji željnoj slobode i dobrog provoda.